Esbjerg skiller sig af med Victor Björkung

Vojens Efterskole
©iShoot.dk
Vojens Efterskole

Svenske Victor Björkung er færdig i Esbjerg Energy. Han var ikke med i opstillingen i går i Vojens, og her til morgen har vestjyderne udsendt en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at Björkung er fritstillet i klubben. 

320×360 artikel

– Vi har fritstillet Victor Björkung. Trænerteamet har haft en længere dialog med ham og på den baggrund konkluderer vi, at det er den bedste løsning for såvel Victor som for Esbjerg Energy, siger Energys assisterende træner Thor Dresler i pressemeddelelsen. 

– Vi har set hvad Victor præsterede i Hvidovre i sidste sæson, men det er ikke lykkedes for os, at forløse det fulde potentiale. Derfor ophæves samarbejdet i gensidig forståelse. Dette betyder også, at det vil være muligt for Victor at sikre en ny start i en anden klub, siger assistenttræneren.

Victor Björkung nåede at spille 16 kampe for Esbjerg Energy, hvor han scorede et mål og leverede to oplæg til scoringer. Dermed har han været langt fra det niveau, han leverede i sidste sæson i Hvidovre, hvor han var en af Metal Ligaens mest toneangivende backer.

Han var meget stærkt i offensiven og lavede 31 point i 44 kampe, men de takter har han altså været langt fra i Esbjerg. 

Farvellet til Björkung efterlader nu Esbjerg med en ren dansk backlinje. Mark Pederson, Esbjergs cheftræner, og klubbens ledelse har tidligere udtalt, at man kigger efter en backforstærkning, der skal komme så hurtigt som muligt. Spørgsmålet er, om vestjyderne nu kigger efter to nye spillere til defensiven efter Björkungs afgang.