Esbjerg-ledelsen arbejder med at forbedre “Den Gule Mur”

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Når det har sydet og boblet i den gamle Granly Hockey Arena, har bagtribunen, populært kaldet “Den Gule Mur” været en slags syvende spiller for hjemmeholdet. 

I den nye Granly Hockey Arena blev den første nye “Gule Mur” en umiddelbar skuffelse for fansene. Det blev til en ståltribune, som endda var med et smådårligt udsyn til isen. 

Det vakte gedigen utilfredshed hos den trofaste del af Esbjergs publikum, og derfor har direktionen allerede forsøgt at forbedre tilstanden.

– De har lavet nogle ændringer på den nu, hvor de opgange, der var midtfor, er flyttet ud i siderne, så de ikke skærmer for udsynet. Forbedringerne er stille og roligt i gang, og der vil helt sikkert ske noget i løbet af sommeren, siger Søren Mathiasen, bestyrelsesformand for Esbjerg Energy, der godt er klar over betydningen af opbakningen.

Den gule mur betyder rigtig meget for os og for spillerne. Endetribunen er noget af det, der har været det fede i den gamle Granly Hockey Arena. Det har været den ekstra mand, og den skal vi have genfundet. Jeg kan godt forstå, at fansene ikke er tilfredse, men stilladstribunen kommer heller ikke til at have den effekt på spillerne, vi ønsker, og derfor skal vi have gjort noget ved det, tilføjer Søren Mathiasen til Esbjerg Ugeavis

Den nye Granly Hockey Arena åbner 10. marts og lige for øjeblikket arbejder Energy på at få billetsystemet i sving til den længe ventede premiere.