Esbjerg kigger efter en ekstra forward

Esbjerg Energy har for øjeblikket syv udenlandske spillere på sit holdkort, og noget tyder på, at Mark Pederson holder sit koncept fra de forgangne sæsoner, hvor han har skrevet en ekstra spiller ind i slutningen af sæsonen.

I hvert siger mestertræneren til JydskeVestkysten, at Esbjerg er på jagt efter import nummer otte, der formentlig bliver en forward.

– Jeg ved godt, at vi for det meste kigger mod Nordamerika, men for mig er det helt ligegyldigt, hvor han kommer fra, bare han passer ind i det, vi skal bruge, siger Esbjerg-træneren til avisen.

Her betoner han også, at han har “råd til” at vente de 30 dage, det normalt tager at få papirerne klar til en eventuel nordamerikansk forstærkning.

– Det spekulerer jeg ikke i. Hvis den rigtige spiller kommer, kan vi godt vente på hans arbejdstilladelse, og faktisk er det sådan med nogle spillere, at det kan være en fordel for dem at vente med at komme i kamp. Så kan de nå at træne med holdet, se klubben og kammeraterne lidt an, siger Mark Pederson.