Esbjerg: Ikke nogen “bide-aktion” i slagsmålet

Foto: Jan Korsgaard

Esbjerg Energy-ledelsen og træner Mark Pederson har nu gennemset episoden og slagsmålet mellem Mike Dalhuisen og Anthony Aquino. Og i det vestjyske afventer man nu, hvordan DIU’s disciplinærudvalg ser på sagen. Og det gør esbjergenserne med sindsro.

– Fra vores side ser det således ud: Vi har kigget på videoen og vi har kigget på billederne fra kampen. Det er svært at se noget i forhold til, at vores spiller (Mike Dalhuisen) gør noget i forhold til den video og de billeder, vi har set fra Rungsted (hvor Aquino fremviser mærker og taler om, at han er blevet bidt).

– Vi ser heller ikke nogen reaktion fra Rungsted-spillerens side umiddelbart efter slagsmålet, hvilket nok ville være normalt, hvis man var blevet bidt, siger Esbjerg-træneren til FACEOFF-online.dk.

– Nu er det op til ligaen (disciplinærudvalget) at kigge på situationen og lave den undersøgelse, de finder nødvendig. Det så ud til, at dommerne stod i en god position og linjedommeren gjorde et godt job med at få skilt spillerne ad. Så det er, hvor vi står nu. Så må vi se, hvad der sker, tilføjer træneren.

Har du talt med Mike Dalhuisen om hændelsen?

– Det gjorde jeg i går, og jeg har også talt med ham her til morgen. Han har været i slagsmål tidligere, og han har ikke gjort noget lignende tidligere. Og han sagde til mig, at han heller ikke gjorde noget i går, siger Mark Pederson til FACEOFF-online.dk.