Esbjerg får plads til 1200 tilskuere i næste sæsons grundspil

- Foto: Bluelinemedia.dk

Vemodig afsked for tilskuerne i Granly Hockey Arena i den sidste hjemmekamp for Esbjerg Energy lørdag aften i den “gamle lade” på Gl. Vardevej, hvor Esbjerg-ishockeyen har fejret så store triumfer. 

Nu gælder det hal 2 i den kommende sæsons grundspil, hvor Esbjerg skal spille hjemme, mens den nye udgave af Granly Hockey Arena bygges ved siden og bliver til en ny og moderne iskatedral i det vestjyske. 

– Vi får plads til omkring 1.200 tilskuere i hal 2 og vil gøre alt for, at både sponsorer, fansene og tilskuerne får så gode forhold som overhovedet muligt, siger direktøren i Esbjerg Energy, Peder Krogsgaard, til JydskeVestkysten. 

– Vi flytter bænke og stole fra erhvervsbalkonen i den gamle hal over i hal 2, hvor sponsorerne kommer til at sidde ned på et stillads. Energy og moderklubben vil forsøge at skaffe midler til en balkon, men meget tyder på, at stilladset bliver løsningen. Der kommer også en fanzone i hal 2, så stemningen bliver intens og kan komme til at minde om den, som herskede i den gamle kostald i Vojens, inden SønderjyskE fik den imponerende SE Arena, tilføjer Peder Krogsgaard til avisen. 

Der vil blive bygget provisoriske toiletter og stillet VIP-telte og fantelt op udenfor, så måske det ender med blive “kult” at have været til grundspilsishockey i Esbjerg i den kommende sæson. Der bliver formentlig udsolgt næsten hver gang.