Esbjerg-boss: Vi får hænderne fulde

Det kunne have været værre, men det kunne måske også have været bedre. Næsten uanset hvad, så ville Esbjerg Energy få en svær lodtrækning til den kommende sæsons Champions Hockey League. Det endte altså med schweiziske EV Zug og finske IFK Helsinki – begge klubber, som Esbjerg får svært ved at tøjle, men Zug vandt for eksempel ikke en eneste gruppekamp i fjor og er måske et hold, som vestjyderne kan drille.

– Finsk ishockey er bare toppen af Europa, og schweizerne er også dygtige. Så vi får hænderne fulde, men det vidste vi i forvejen, siger Esbjerg-bossen Christian Rølmer Christensen til JydskeVestkysten – og understreger, at vestjyderne vil have til hensigt at komme velforberedte ind til kampene, der allerede begynder i den anden sæsonuge i august.

– Vi plejer at have nogenlunde styr på vores trup, når vi løber på is for første gang 1. august, og det får vi også denne gang. Om det bliver med alle de udlændinge, vi skal bruge i den kommende sæson, det må vi se på, tilføjer Christian Rølmer til avisen.

Esbjergenserne regner med at have en spilleplan klar i den kommende uge – og derefter også en rejseplan, der bliver overkommelig.

– Det er begge byer, man kan flyve til fra København eller Hamburg, og det kan også være, at vi kan køre til udekampen i Schweiz, siger Christian Rølmer Christensen til JydskeVestkysten.