Esbjerg-borgmester: Hal-modernisering er ikke et urimeligt ønske

Den er god, gammel og godt slidt ned, Granly Hockey Arena i Esbjerg. Lige nu er den ramme for DM-finalerne i ishockey, og så kommer der for alvor tryk på pladserne – og den gamle lade i Esbjerg viser sig som værende utidssvarende. Men måske er der nye og mere moderne tider på vej. I hvert er borgmester Johnny Søtrup (V) positivt stemt over en eventuel modernisering af hallen.

Det skriver Esbjerg Ugeavis i denne uges udgave.

. – Hallen er jo ikke tidssvarende, det må vi bare erkende. Det er hele vejen rundt, man skal have kigget på den. Vi kan se i slutspillet, at vi slet ikke har nok siddepladser. Den moderne esbjergenser vil gerne ned at sidde. Vi drømmer naturligvis om at få en renoveret Granly Hockey Arena, så den lever op til de krav, publikum stiller. Det er klart, at en spand maling ikke hjælper på de udfordringer vi har, siger Esbjerg-formand Christian Rølmer Christiansen til avisen.

Dertil svarer borgmester Johnny Søtrup positivt. I Esbjerg har man i de seneste årti renoveret både byens fodboldstadion Blue Water Arena og skabt Blue Water Dokken, der er hjemmebane for både Ribe-Esbjerg HH (herreliga-håndbold) og Team Esbjerg (kvindernes håndboldliga), og nu kunne ishockeyen godt være

– Det næste store investeringsobjekt, når vi snakker idræt i Esbjerg, det er ishockeyen. Hallen er ikke up to date, det er jeg bevidst om. Jeg vil ikke give falske forhåbninger, men det er ikke et urimeligt ønske, siger borgmesteren til Esbjerg Ugeavis.

Han understreger dog, at han ikke kender de økonomiske rammer for eventuelle anlægsarbejder. Der er altså intet konkret på tegnebrættet endnu, men måske inden så længe, hvis man fortolker Esbjerg-borgmesterens udtalelser i en positiv ramme.