Endnu en lettisk test for A-landsholdet

Det danske landshold spiller i eftermiddag testkamp nummer to mod Letland frem mod VM. Det gælder revanche for 4-6-nederlaget torsdag aften i Aalborg, hvor der var åbent hus hos begge mandskaber og hvor målene i perioder faldt i byger, som klichéen så fint fortæller det.

Der var masser af gang i de danske debutanter, der alle gjorde en glimrende figur. Pågående Mathias From i spidsen med to point og spørgsmålet er, om han kan holde det flotte snit i eftermiddag.

Letterne holder formentlig et ekstra vågent øje med den hurtige frederikshavner, der netop har skrevet ny kontrakt med Rögle.

Men mon ikke både den lettiske træner Leonids Berejsnevs og hans dansk/svenske-kollega Janne Karlsson har sat ekstra fokus på defensiven efter målorgiet i Aalborg? I dag er det i øvrigt Patrick Galbraith, der skal forsøge at holde letterne fra fadet.

Det bliver den sidste landskamp i denne omgang for mange af spillerne, eksempelvis på backlinjen, hvor spillere som Stefan Lassen, Markus Lauridsen, Daniel Nielsen og formentlig også Mads Bødker må forventes at træde ind i truppen, der i næste uge møder Frankrig på udebane i Amiens. Også angribere som Thomas Spelling og Mathias Bau er formentlig folk, der skal testes af landstræneren i næste uge. Begge var med i VM-truppen i fjor.

Men først altså dyst mod letterne klokken 15 i dag i Odense. Og på TV2 Sport begynder studiet 14:30.