Endelig lykkedes det for Gentofte

Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars-Odense Bulldogs 2-1 (2-0,0-0,0-1) Gentofte lever igen i kampen om ottendepladsen og slutspillet. Stars vandt i aften en snæver sejr over gæsterne fra Odense, der betyder, at Karsten Arvidsens mandskab nu blot er to point efter Aalborg og sejren i aften må give uendelig optimisme i Gentofte-lejren.

Ikke blot var det Gentoftes første point i 2016, det var ligeledes første gang siden begyndelsen af november, at Gentofte fik point mod et andet hold end Herlev, som Stars har slået tre gange siden det 16. november blev til uafgjort i ordinær spilletid hjemme mod SønderjyskE.

Det blev to af Gentoftes udenlandske profiler, der blev matchvinderne for hjemmeholdet. Matus Rais indledte scoringen efter små 10 minutter og tre minutter senere lagde Roberts Jekimovs 2-0-målet til, da Gentofte brød en Odense-omstilling, og hvor den lettiske angriber fint rundede Tad Galansky i Bulldogs-målet.

Stor optimisme til hjemmeholdet, der nu skulle holde hjem i 47 minutter foran 108 tilskuere.

2-0 var kulminationen på en god start for Stars, der havde masser overtalsspil i kampens indledning og sad fornuftigt på kampen.

Til gengæld skulle hjemmeholdet slide hårdt i anden periode, hvor Odense havde godt fat i spillet og sad tungt på begivenhederne. Dog uden af få det mål, der kunne have bragt fynboerne tilbage i kampen.

Det lykkedes først i kampens slutfase, hvor det lykkedes for Bulldogs at reducere. Fynboernes Dale Mitchell styrede en puck ind efter et skud fra Joakim Nettelbladt, men en udvisning til Odense stoppede den totale forcering.

Strålende indsats af Cody Kunyk i Gentofte-trøjen. Canadieren viste sig måske ikke så meget foran Odense-målet, men glimtede med intelligente aktioner i de fleste af spillets facetter.

Også Mads Linke stod for en god indsats hos hjemmeholdet og begge målmænd var også fornuftigt kørende, naturligvis med Teemu Seppänen som en slags matchvinder for Gentofte.

FACEOFF-online.dk kunne desværre ikke være i Gentofte i aften. Reportagen skrevet via kamprapport, liveupdate og en person til stede i hallen.