En enkelt periode var nok for SønderjyskE

Herlev-SønderjyskE 1-5 (1-4,0-1,0-0) SønderjyskE vandt uden de store problemer det første af to møder med Herlev Eagles, og i første periode var det tydeligt, at der var forskel på top og bund i Metal Ligaen for øjeblikket.

Sønderjyderne lagde ud med en scoring allerede efter 40 sekunder, hvor den nye mand PJ Fenton, åbnede scoringen.

Fenton var sendt i en regulær topkæde sammen med sin makker fra universitetshockey i de gode, gamle dage, Cory Quirk – og så med Thomas Spelling som tredjemand.

Det var den trio, der stod for både 2-0- og 4-0-scoringen. Specielt Spellings kanonskud ved 4-0-scoringen var glimrende og periodens højdepunkt.

Kort før pausen fik hovedparten af de 412 tilskuere et lille håb, da Conny Strömberg reducerede, men derefter udviklede matchen sig til en rolig affære, hvor SønderjyskE var i fuld kontrol.

En enkelt scoring i anden periode, hvor Kim Lykkeskov lukkede festen for gæsterne efter et flot, gennemspillet mål i powerplay.

Dermed status quo inden returopgøret mellem de to hold, der spilles i SE Arena på fredag. Nu er der 34 point mellem de to mandskaber.

FACEOFF-online.dk havde desværre ikke mulighed for at have en reporter på plads live i Herlev Skøjtehal. Reportagen er skrevet på baggrund af kamprapporten og en kilde i hallen.