Emil Jidskog skifter til Allsvenskan

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Emil Jidskog blev hentet ind til Rødovre for at erstatte Stefan Ridderwall under dennes skadesperiode, og det må man sige, at Jidskog har gjort med bravur. Han begyndte med en fremragende redning i en kamp i Odense, og siden har svenskeren ikke set sig tilbage og stået den ene brandkamp efter den anden.

Hans GAA i seks kampe har været 1.01, og redningsprocenten fremragende 95,38. Derfor er der heller ikke den mindste tvivl om, at Emil Jidskog har fået mange klubbers øjne til at åbne sig.

Hjemme i Sverige har Allsvenskanholdet BIK Karlskoga netop smidt canadieren Shane Owen på porten, og det har givet plads til Jidskog, der har skrevet kontrakt med klubben.

– Siden jeg startede i Rødovre, har jeg modtaget en del opkald fra hold, der har været interesserede. Så det har været en rigtig god mulighed for at markedsføre mig. Det er været rigtig godt her! Der er nogle gode drenge på holdet, og vi har taget nogle gode sejre indtil videre. Vi har stadig fire kampe tilbage inden min kontrakt udløber, og jeg håber, at vi kan få det bedste ud af dem, siger Emil Jidskog til mightybulls.dk.