NHL: Ellers minusaften endte Washingtons sejrsstime

Washington Capitals jagtede langfredag den sjette sejr på stribe, men den udeblev, da holdet på hjemmebane tabte med 4-1 til Carolina Hurricanes.

Lars Eller har haft en forrygende sæson i Washington, hvor han pointmæssigt har klaret sig bedre end nogensinde før. I fredagens kamp mod Carolina fandt Eller ligesom resten af Capitals-mandskab ikke melodien, og derfor blev det ikke et opgør, som danskeren vil forsøge at huske ret længe.

Eller var på isen ved både Carolinas tredje og fjerde scoring og endte dermed på -2 i plus/minus-statistikken. Det sidste mål til slutresultatet 4-1 blev dog sat ind i tomt mål, så her var Lars Eller lidt prisgivet, da han sammen med holdkammeraterne afsøgte muligheden for at lave et comeback, men altså blev straffet med et baglæns mål.

Den danske center fik 17:02 minutters istid for Capitals, hvor han blev noteret for to skud på mål og vandt halvdelen af sine faceoffs.

Kampens første mål blev scoret af Michal Kempny, som bragte Washington foran i begyndelsen af anden periode, men Derek Ryan udlignede kort efter, og Carolina var det eneste hold, der fik scoret i resten af opgøret. Justin Faulk nettede midt i anden periode, mens Sebastian Aho og Brock McGinn scorede gæsternes mål i tredje periode.

Washington er sikre på at gå i slutspillet og spiller nu for at bevare førstepladsen i Metropolitan Division. Her har Lars Eller og kompagni et forspring på fem point ned til Pittsburgh Penguins med fire kampe igen.

Carolina holdt med sejren liv i deres mikroskopiske slutspilshåb. Et nederlag ville have gjort det matematisk umuligt for dem at komme med, mens de nu har otte point op til en wildcardplads med fire kampe tilbage.