Eller om Marchand: Der er ikke integritet i hans spil

Foto: Dinur

 

Lars Eller blev selvfølgelig også spurgt om “Brad Marchand-episoden” efter kampen mellem Washington og Boston i nat, og det var en næsten hovedrystende Eller, der undrede sig over, at modstanderen sagde nej tak til at dyste på næver.

– Det var tydeligt, at han ikke ville være en del af et slagsmål. Det kunne alle se. I mine øjne er der ikke meget integritet i hans måde at spille på. Jeg kan ikke slås med en spiller, der ikke vil slås. Alle kunne se, “hvad han er”. Jeg ved snart ikke, hvad jeg ellers skal sige. Vi kom herfra med to point og fik, hvad vi ville, sagde Lars Eller. 

Washington vandt 4-2 og Lars Eller spillede 15:16 og måtte notere sig for -1. Sidstnævnte kunne danskeren formentlig godt leve med. 

NB: Wikipedia siger i øvrigt om ordet “integritet”: 

Integritet er sammenhængen i handlinger, værdier, metoder, foranstaltninger, principper, forventninger og resultat. Som et holistisk begreb bedømmer integritet: kvaliteten af et system eller værdisæt i form af evnen til at nå sine egne mål.

Se nattens episode her:

Her episoden fra “opening night”, hvor Brad Marchand flippede på Lars Eller, da Marchand mente, at danskeren jublede lidt for meget over en scoring til 7-0.