Eller og Holten-Møller stopper i Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Seier Capital skal i den kommende sæson have nyt træner team, det har klubben netop meldt ud på deres hjemmeside. Således stopper både Olaf Eller og Per Holten-Møller altså deres trænergerning på ligamandskabet. Begge trænere har i denne sæson, kun været ansat på deltidskontrakter, for at de begge kunne passe deres respektive jobs ved siden af ishockeyen.

Rungsted røg som bekendt ud af dette års slutspil i kvartfinalen til Frederikshavn Whitehawks med 4-0 i kampe. En del skader og et bedre spillende nordjysk mandskab var mere end hvad det nordsjællandske hockeymandskab kunne overkomme.

Nedenstående er pressemeddelsen fra Rungsted Seier Capital:

I den netop overståede sæson, var det Per Holten Møller og Olaf Eller der havde ansvaret på trænerposterne hos Rungsted Seier Capital.

Efter nøje at have evalueret på sæsonen, har vi konkluderet at tiden er inde til en ændring frem mod den kommende sæson.

I takt med målsætningerne stiger, finder vi det nødvendigt at tilknytte en fuldtidstræner, som i højere grad har mulighed for at coache spillerne individuelt.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at rette en stor tak til både Olaf Eller og Per Holten Møller, for deres dedikerede indsats hos Rungsted Seier Capital.

Vi vil den kommende tid afsøge markedet, så vi kan finde en træner der passer ind i den profil vi søger.

På vegne af ledelse og bestyrelse i Rungsted Seier Capital,

Thomas Friberg