Eliteprojekt i Gentofte Stars skal integreres i klubben

728 Vm org
Foto Ian Nielsen

Gentofte Stars er i gang med få integreret klubbens eliteprojekt, så det i fremtiden ikke kun skal drives af få personer.

I foråret og sommeren 2014 besluttede bestyrelsen i Gentofte Stars, at det rette tidspunkt for at satse på en tilbagevenden til Metal Ligaen var kommet. Holdet havde vundet 1. division, og en god stamme af danske spillere var klar på idéen om Metal Ligaen.

– Når man tager sådan en beslutning, også selvom den er velovervejet, er det godt man ikke ved, hvad beslutningen egentlig indebærer – men opgaverne i bestyrelsen blev hurtigt fordelt blandt de eksisterende medlemmer, og så var det bare om at komme i gang, skriver Jan Barsballe, formand i Gentofte Stars, og Peter Ferslew fra Gentofte Stars Elite i en pressemeddelelse.

– Det betød, at nogle enkelte medlemmer i bestyrelse påtog sig opgaven, at løbe projektet i gang for klubben – og nu må vi sige, at projektet er lidt mere end godt i gang, man kan faktisk sige, at det sportslige niveau har overhalet organisationen og hele det set-up der er omkring eliteprojektet i Gentofte Stars.

I december 2016 begyndte de derfor at lave en plan for, hvordan og hvornår projektet kunne blive integreret i klubben. Tanken var, at de enkelte personer, der ledede og styrede projektet, skulle have hjælp til det videre arbejde.

Det er derfor i fællesskab blevet besluttet, at 1. august 2017 vil være det bedste tidspunkt for en større integration.

– Men når sådan en beslutning skal eksekveres er der fornuftige regler og bestemmelser der skal overholdes, vi har derfor i hele periode, haft en tæt dialog med hhv DIU og licensudvalget omkring overdragelsen, så alt kommer til at følge proceduren, lyder det i pressemeddelelsen.

Projektet får tilført nye sponsorer og aktionærer, mens klubben internt også har fundet en dedikeret person, der fra 1. august træder ind i den daglige ledelse i henholdsvis klubben og Elite-selskabet.

– Vi glæder os derfor meget til, at ønske Michael Schäbethal velkommen når vi alle har fået afholdt en velfortjent sommerferie.