EIHL: Dwyer forsøgte at score “med røven” og pucken i bukserne

Patrick Dwyer - S¿nderjyskE Ishockey - Julian Jakobsen - Aalborg Pirates - Foto: Bluelinemedia.dk -

Kan man score mål med pucken i bukserne ved bare at køre pucken ind i mål – sammen med “sig selv”

Den tidligere SønderjyskE-spiller Patrick Dwyer gjorde et hæderligt forsøg i dagens kamp mod Milton Keynes. Et mere end hæderligt forsøg faktisk. Et skud udefra blev fanget i Dwyers bukser, og da amerikaneren fandt ud af, at pucken sad fast i hans bukser, skøjtede han stille og roligt ind i buret og stillede sig under overliggeren.

Stærkt opfattet af Dwyer, dommeren annullerede dog målet.

– Det var en af de pucke, der sad fast i mine bukser, og da jeg fandt ud af det, fandt jeg ud, at jeg ville prøve at bakke mig selv ind i målet og se, hvad der skete.

– Uheldigvis var der en regel, der sagde, at pucken var “død” inde i dommernes hoveder, før den røg i mål. Det havde været cool at fortælle historien resten af mit liv, men det var sjovt og vi lavede sjov med det på bænken, sagde Patrick Dwyer efter kampen til klubbens tv.