EIHL: 20 spilledages karantæne og fyring for at slå fan ned

Den britiske liga EIHL er blevet stærkere med årene, og som de seneste sæsoners resultater i Europa har bevist, er den britiske ligas bedste mandskaber også stærkere end kollegerne i Metal Ligaen.

Men der er stadig en del “Wild West” over den britiske Elite League, som ikke rigtig kan komme over de indimellem ret voldsomme hændelser, der betyder, at ligaen ikke helt kommer sig over at være en liga, hvor ballademagerne stadig søger til.

For nylig – da Guildford Flames mødte Milton Keynes Lightning – gik sidstnævntes back Matt Nickerson gedigent amok, da han først deltog i et slagsmål. Det var som sådan i orden, men da han ikke parerede ordre om at stoppe, fik han de første seks spilledages karantæne.

På vejen ud blev han verbalt anråbt af en Guildford-tilskuer – og kvitterede ved at lange manden en “baghånd” direkte i hovedet. Sådan noget gør man naturligvis ikke ustraffet. 

Nickerson fik 14 dages spilledages karantæne for at slå tilskueren ned – og modtog derefter en fyreseddel fra Milton Keynes Ligthning, der trods alt ikke kunne acceptere en sådan opførsel. 

Se hele gennemgangen af sagen her: