Ehlers og Jets gået i stå

Nikolaj Ehlers tog alt og alle med storm i starten af denne sæson, men det var ikke kun den blonde dansker der imponerede også hans hold Winnipeg Jets gjorde det rigtig flot og havde mange sejre i de første kampe.

Dette billede er nu ændret drastisk for begge parter. Ehlers har blot én assist i 10 kampe, hvilket står i skærende kontrast til 9 points i de første 12 kampe.

Jets har blot 3 sejre, og hele 7 nederlag i holdets seneste 10 kampe. Den dårlige form har sendt det canadiske hold ned i midterfeltet, hvor de lige nu aktuelt ligger på en 8 plads i western conference, men de ligger nu sammen med 5 andre hold, inden for en margien af 6 points og kæmper om den ene playoff plads.

Selvom sæsonen kun er en fjerdedel gammel, så er der bare ikke plads til så store udfald, som Jets og Ehlers oplever lige nu.

I nattens hjemmekamp mødte Winnipeg et andet kriseramt hold, Colorado Avalanche, og det blev gæsterne der trak det længste strå.

Kampen var ellers tæt lige ind til tredje periode, hvor stillingen var 1-1, men med tre fuldtræffere, det sidste i tomt mål, afgjorde gæsterne sagen og tog dermed deres første sejr i 4 kampe via en 4-1 sejr.

Nikolaj Ehlers fik kun lidt over 12 minutter på isen og havde et enkelt skud på mål. Ellers var der ikke meget at berette om for danskeren, som lige nu oplever sin første svære tid i NHL.

Du kan se recap af kampen i mellem Winnipeg Jets og Colorado Avalanche her: