Ehlers: Manglende disciplin og powerplay kostede, rasende over diving-udvisning

©iShoot.dk

Naturligvis var han ærgerlig – den danske landstræner – og naturligvis var de mange danske udvisninger et tema efter 1-2-nederlaget mod Tyskland i går. På alle måder. 

Heinz Ehlers mente som de fleste andre, at Danmark tog for mange udvisninger. 

– De tre første udvisninger, vi tager, er alle i offensiv zone. Det gør man sgu ikke i ishockey. Jeg synes, at det er meget frustrerende at se på. Samtidig må jeg sige, at jeg ikke ser nøjagtig, hvad der sker i dem alle – så jeg vil holde mig lidt tilbage med kritikken, sagde Heinz Ehlers ifølge Ekstra Bladet efter kampen. 

Til gengæld var han rasende over, at Nicklas Jensen, der nærmest har været nonstop inde og ude af boksen i de to første kampe, fik en udvisning for diving midt i anden periode.

Her mente dommerne, at Jensen overspillede. Det mente Ehlers ikke.

Den ene af dem – den han får for diving – den er det mest tynde lort, jeg nogensinde har set. Vi har set den adskillige gange på video. Totalt bortdømt, lød vurderingen fra Heinz Ehlers på eb.dk. 

Når det er sagt, så havde Danmark også masser af muligheder for selv at få fat i powerplay. Og det er ikke godt nok, at Danmark i to kampe har haft over 18 minutters powerplay og scoret en enkelt gang i to kampe. 

Som jeg ser det, blev pucken spillet lidt for dårligt rundt, og vores puckomgang var for langsom. Puckkontrollen og afleveringerne var for dårlige. Det kan vi kun håbe, bliver bedre fremover, sagde Ehlers ifølge TV2 – og varsler en mandag med masser af video, før det går løs tirsdag mod Storbritannien.