Ehlers lavede tre assists i overtidssejr

Nikolaj Ehlers og de andre Winnipeg Jets-talenter hentede lidt oprejsning i holdets sidste kamp i rookieturneringen i Penticton. Jets slog Edmonton Oilers med 5-4 efter overtid og kunne dermed rejse hjem med én sejr i bagagen.

19-årige Ehlers var en af Winnipegs helt store spillere i kampen. Den danske forward har skuffet i holdets første to kampe i turneringen, men mandag lykkedes det Ehlers at diske op med tre assists og +3 i plus/minus-statistikken.

Andrew Copp bragte Jets foran 2-0 med to scoringer i den første halvdel af første periode. Ehlers fik en assist på begge mål, og han assisterede også på Chase De Leos 3-2-mål i begyndelsen af tredje periode. Edmonton Oilers var uden stortalentet Connor McDavid, så ham fik Nikolaj Ehlers ikke lov til at måle sig imod.

Scott Kosmachuk sikrede Winnipeg sejren i overtiden, hvor der blev spillet tre mod tre, og Ehlers’ og kompagni sluttede dermed af med en sejr efter at have tabt de første to kampe i turneringen. I de kommende uger skal den unge dansker knokle videre for at forsøge at spille sig på Jets’ NHL-hold.