Ehlers lavede flot assist i stort Jets-comeback

Winnipeg Jets hev tirsdag en 4-3-sejr hjem i overtiden, da holdet på hjemmebane mødte Ottawa Senators i en træningskamp. Gæsterne førte ellers 3-0 før tredje periode.

Nikolaj Ehlers havde en stav med i spillet, da det lykkedes Winnipeg Jets at komme stærkt igen og vende 0-3 til 4-3 mod Ottawa Senators. Tjekkiske Milan Michalek, den tidligere Frederikshavn White Hawks-spiller Zack Smith og Jean-Gabriel Pageau havde bragt Ottawa foran med 3-0 i løbet af de første to perioder.

Fra tredje periodes start tog Winnipeg-spillerne fat. Blake Wheeler fik reduceret 26 sekunder inde i perioden, men hjemmepublikummet måtte vente længe på den næste scoring. Den kom fem minutter før tid, hvor Nikolaj Ehlers i powerplay tog pucken med op ad venstreflanken for til sidst at servere den perfekt for Drew Stafford, som reducerede til 3-2.

52 sekunder før tid styrede Andrew Ladd udligningen ind bag Andrew Hammond i Ottawa-målet, og to minutter inde i overtiden afgjorde Mark Scheifele kampen for Jets, da han kom afsted mod mål i en to mod to-situation sammen med Nikolaj Ehlers.

– Jeg synes, at jeg skabte mange chancer og spillede godt defensivt. Jeg fik chancen for at hjælpe holdet med at vinde, og det føles rigtig godt, sagde Nikolaj Ehlers efter kampen.

Winnipeg Jets har to træningskampe mod Calgary Flames tilbage før sæsonen begynder.