Ehlers i raseriudbrud efter dårlig sæsonstart i Schweiz

Det gik ellers lige så godt fredag aften for Heinz Ehlers og SC Langnau, hvor det lykkedes at hive den første sæsonsejr hjem via 3-2 efter overtid mod Servette-Geneve.

Men lørdag aften røg den danske træners mandskab ind i et stormvejr hos det absolutte bundhold fra Kloten, der ikke havde fået et eneste point i seks kampe. Det fik Kloten mod Langnau, hvor det blev til en stensikker 4-0-sejr efter en forfærdelig indsats af Langnau.

Det hele begyndte med, at den finske forward Eero Elo fuldstændig upresset hamrede en puck ud over banden ved stillingen 0-0. Det var i egen zone og kostede en udvisning, der igen kostede Klotens 1-0-træffer. Og derefter gik det bare nedad for Langnau, hvilket ifølge Berner Zeitung efterlod en rasende Heinz Ehlers efter kampen.

– Det er blevet mig bevidst, at jeg har haft for høje forventninger til en del spillere. Det er jeg selv skyld i, fordi jeg i de forgangne uger ikke har været konsekvent nok. Jeg havde håbet på, at spillerne havde truffet de rette beslutninger, og gav dem alt for megen tillid. Det er definitivt slut nu, rasede Ehlers, der blev betegnet som værende ekstremt skuffet.

– Sådan som enkelte spillere viser sig frem, kommer der snart afgørende ændringer. Det bliver ikke sjovt for nogen, lød det fra Ehlers, der gør klar til enesamtaler med spillerne og i øvrigt har sendt den 34-årige canadier Eric Himelfarb til NLB og Chaux-de-Fonds for at få istid. Himelfarb har kun spillet en enkelt kamp hidtil i sæsonen.