Ehlers før debut: – Jeg skal ikke score tre mål hver aften

Nikolaj Ehlers ser ud til at få sin NHL-debut, når Winnipeg Jets torsdag åbner sæsonen på udebane mod Boston Bruins. Selvom den 19-årige nordjyde nu rykker ind på den store scene, så mener han, at han kan stå for presset.

– Du vil gerne lave nogle point og hjælpe holdet med at vinde. Men det er mit første år her, så jeg skal lige føle mig til rette med mit spil ude på isen, før jeg lægger for meget pres på mig selv. Jeg føler ikke, at jeg skal score tre mål hver aften. Jeg ved, at det ikke kommer til at ske, siger Nikolaj Ehlers til Winnipeg Sun.

Lynhurtige Ehlers, som i de seneste to sæsoner har lavet et hav af point for Halifax Mooseheads i juniorligaen QMJHL, ser ud til at starte sæsonen i Winnipegs andenkæde, hvor han kommer til at spille sammen med den unge profil Mark Scheifele og den mere rutinerede Mathieu Perreault.

Trioen spillede også sammen i Jets’ sidste træningskampe, og 27-årige Perreault er meget imponeret over sin danske kædekammerats kvaliteter på isen.

– Han har så meget fart. Han er en speciel spiller. Hvis du kan lægge pucken foran ham og udnytte hans fart, så kan han blive virkelig effektiv, siger Mathieu Perreault til Winnipeg Sun.

Nikolaj Ehlers bliver Danmarks 10. NHL-spiller i historien.