Effektive Gentofte gjorde det igen

Foto: Bluelinemedia.dk

Gentofte Stars-Odense Bulldogs 2-1 (1-0,1-0,0-1) Gentofte Stars fortsætter sejrsrækken efter den tumultariske uge i klubbens kulisse og stormer direkte mod mindst en hjemmebanefordel i play-in – og måske mere, hvis Stars fortsætter den gode stime.

Kampen om pladserne i top fire og top seks blev i hvert fald endnu mere fortættet efter dagens resultater. 382 tilskuere var på plads i Gentofte, og de kunne se hjemmeholdet bringe sig foran midt i første periode på et tidspunkt, hvor Gentofte lige havde overlevet par udvisninger. 

Det var “vilde” Ville Järveläinen, der lagde op til kampens første mål, da han lagde op til Joonas Riekkinen. Han gjorde det til 1-0, og kort inde i anden periode øgede Stars til 2-0. 

Julius Nyquist står klar til en større rolle efter Marlo Koponens afgang og scorede 2-0-målet efter 21:47. Stærkt udgangspunkt for Gentoftes solide defensiv og glæde over den nye mand, Magnus Molge, der leverede den ene assist.

Derefter var det opad bakke for gæsterne, der måtte slide og slæbe for at komme tilbage i kampen. Det gjorde fynboerne, men røg ind i det tredje nederlag på stribe efter Final4-fadæsen mod Rungsted.

Fynboerne havde masser af initiativ i tredje periode, og specielt i de sidste 10 minutter, hvor det også lykkedes at reducere. Den nye mand, Ned Lukacevic, scorede sit første mål på fynboerne, der pressede hårdt derefter.

Mere blev det ikke til for gæsterne, der nu er presset på den lune top fire-placering, som Odense har været i det meste af sæsonen.

Faceoff.dk kunne desværre ikke være til stedet i aften i Gentofte. Reportagen skrevet på baggrund af fakta og liveupdate.