ECHL: SE HER: Aagaards første ECHL-mål i danskerens tre points-kamp i nat

Foto: Jan Korsgaard

Mikkel Aagaard blev forleden sendt små 5000 kilometer tværs over USA og en liga ned, da Stockton Heat (AHL) sendte ham til Adirondack (ECHL) for at begynde sæsonen.

Det synes ikke at kue den optimistiske frederikshavner, der i nat spillede en storkamp, da Adirondack Thunder i nat dansk tid vandt med 5-3 hos Manchester Monarchs.

Aagaard var pointløs i den første kamp mellem de to, som Thunder vandt 4-3 efter straffeslag (Aagaard brændte i straffeslagene), men danskeren var brandvarm i nat, hvor han scorede 2-0-målet, da han var først over en returpuck inde foran mål. Målet ses her via Twitter, hvor Adirondack Thunders mediemand muntrer sig med hashtagget #MikkAmericaGreatAgain.

Aagaard leverede også en fin assist på 3-0-målet ved at vise gedigent overblik, som det ses her – også via Adirondack Thunders Twitter. Ty Loney scorede målet.

Dermed altså fire point til Thunder i den første weekend – og tre til danske Aagaard, der dermed beviste, at han er klar til det nordamerikanske game for alvor. Stærk start af frederikshavneren.