ECHL: Aagaard som 1st Star og med mål og assist i nat

Foto: Jan Korsgaard

Mikkel Aagaard fortsætter i den grad med at bevise, at han måske er til en højere hylde end ECHL. Men mon ikke han samtidig glæder sig over, at han er ved at spille sig ind i hjerterne hos publikummet på hjemmebanen i Adirondack.

Frederikshavneren noterede sig i nat for sit point nummer seks og syv, da hans Thunder-mandskab fuldendte en glimrende weekend, hvor det blev til to sejre over Elmira Jackals.

Aagaard leverede en assist i gårsdagens 5-2-sejr i Elmira, og da de to hold i nat igen mødtes i Glens Falls, hvor Adirondack holder til, vandt Thunder skudstatistikken med uhørte 40-8. Det måtte naturligvis resultere i en sejr, men Thunder måtte vente helt til det 43. minut, før det lykkedes at score. Det endte med 3-0 til hjemmeholdet.

Og det var såmænd Mikkel Aagaard, der nettede for hjemmeholdet i første omgang, da han skubbede en returpuck i nettet til 1-0. Frederikshavneren var ligeledes assist på Brian Lanes 2-0-mål, så det var på alle måder en stor aften for Aagaard, der blev kåret som First Star i kampen. Den blev overværet af 4822 tilskuere.

Aagaards syv point i seks kampe kvalificerer ham for øjeblikket som den fjerdemest scorende rookie i ECHL, ligesom han er på en delt 22. plads på hele ligaens topscorerliste.

Adirondack er i det hele taget kommet forrygende fra start med 10 point i seks kampe.

Den anden dansker i ECHL, Mads Eller, har endnu ikke været i kamp for sit mandskab, South Carolina Stingrays, der har spillet fem kampe.