ECHL: Aagaard assisterede Smotherman

Foto: Jan Korsgaard

Frederikshavneren Mikkel Aagaard lever pt. i Manchester Monarchs i ECHL, hvor han foreløbig har gjort sig ganske pænt bemærket med fem point i syv kampe.

Aagaard begyndte sæsonen i Springfield i AHL, men er altså blevet sendt en liga længere ned i hierarkiet, og tidligere i karrieren har Mikkel Aagaard i den grad bevist, at han sagtens kan spille en fin rolle i ECHL.

Natten til torsdag vandt Manchester med 4-2 over Adirondack Thunder, og her leverede Mikkel Aagaard en enkelt assist.

Han havde nemlig næstsidste stav på 3-2-målet, der blev matchafgørende og set med danske øjne var det ganske pudsigt, at målscoreren var Jordan Smotherman.

Ham husker de fleste Metal Liga-fans – ikke mindst dem fra Esbjerg – som en svært dominerende spiller i den danske liga, da han var hos EfB Ishockey i 2011/12-sæsonen. Dengang leverede han 64 point i 44 kampe.

Derefter tilbragte han en del sæsoner i de to bedste rækker i Sverige, men lever altså nu på hold med Mikkel Aagaard, hvor Jordan Smotherman står med 22 point i 27 kampe i ECHL.

Måske den 31-årige wing er et opkald værd for en dansk klub op til den kommende sæson – hvis Smotherman altså har planer om et nyt Europa-ophold?