EBEL: Lukrativt Graz-tilbud skal lokke eftertragtet Dahm til at blive

Foto: Jan korsgaard

Sebastian Dahm stod for anden sæson på stribe en fremragende sæson for Graz 99ers, hvor den danske keeper viste samme form som ved de forgangne VM-turneringen, hvor han har været en fremragende ankermand.

Selv om Graz har ligget i den nederste halvdel af Erste Bank Eishockey Liga (EBEL) har Sebastian Dahm ligget i toppen af målmandsligaen, når det gælder redningsprocent, og han er en skattet mand i Graz, der i den kommende sæson ønsker at tage et skridt fremad (denne sæson sluttede med en syvendeplads i grundspillet og nederlag i kvartfinalen), skriver det østrigske site hockey-news.info.

Det er samme medie, der fortæller, at Graz i genopbygningen af det nye hold for den kommende lokker Sebastian Dahm med “et lukrativt tilbud”.

“Manden, der ofte blev matchvinder for Graz i de forgangne sæsoner, bliver jagtet af flere klubber, og det er muligt, at Graz må have tålmodighed til efter VM i forhold til en forlængelse. Mellem linjerne synes det dog usandsynligt, at den stærke Dahm forlænger med Graz – på trods af hans høje status og at han føler sig godt tilpas i klubben,” skriver hockey-news.info.

Graz har allerede skrevet kontrakt med backup-målmanden Thomas Höneckl for den kommende sæson.