Duus: Momentum er hos os

Hvilket drama vi har mellem Esbjerg og Rødovre i serien mellem grundspillets nummer tre og syv. I går blev Stefan Ridderwall aftenens helt, da han holdt nullet i Rødovres 1-0-sejr.

Svenskeren stod fremragende, og han fik store roser af træner Jesper Duus, der var lettet og glad over, at Rødovre for alvor er tilbage i serien.

– Vi var under stærkt pres i kampen, men fastholdt og nu ligger momentum hos os. Vi kan udligne serien med en sejr i Arenaen på fredag, sagde Duus til mightybulls.dk på vej hjem fra kampen.

– Første periode var vi under hårdt pres, men Ridderwall holdt os inde i kampen. Men efterhånden fik Esbjerg løbet hornene af sig, og vi kom ud i et helt andet gear i anden periode.

– Vi fik scoret og med sindssyg fight og en smule held, holdt vi dem fra at score i perioden, sagde Duus, der mente, at Rødovre havde nogenlunde kontrol over kampen i tredje periode.

På fredag får Rødovre Mikael T. Christensen tilbage efter overstået karantæne, mens Esbjerg til gengæld må undvære kaptajnen Aaron Lee.

Canadieren dummede sig, da han tacklede Anders Schultz voldsomt i forbindelse med en icingsituation. Schultz måtte udgå og det samme angik Emil Oliver Christensen. Begge var med hjem i bussen med mistanke om hjernerystelse.

Der er lagt i kakkelovnen til endnu et drama fredag aften i Rødovre Skøjte Arena, hvor kampen søndag fik en hidsig afslutning.