Ducks tog vigtig skalp i lokalopgør

Anaheim Ducks begynder at ligne et hold, der har kurs mod slutspillet. Torsdag hentede holdet sin femte sejr i træk, da ænderne på udebane vandt med 4-2 over lokalrivalerne fra Los Angeles Kings.

Ducks hentede for et par uger siden David Perron i Pittsburgh Penguins, og det skulle vise sig at være en god idé. Den canadiske forward havde lavet fem point i sine første fem kampe i Anaheim-trøjen, og torsdag skinnede han for alvor igennem med et mål og to assists.

Anaheims kaptajn Ryan Getzlaf scorede kampens første mål. Det var blot fjerde gang i denne sæson, at den rutinerede center fik scoret, og det var sæsonens første mål i fem mod fem fra Getzlafs hånd.

Ducks vandt første periode med 2-0 og udbyggede føringen til 4-1 i anden periode. Derfor betød det ikke noget, at Kings hentede lidt oprejsning med en scoring i sidste minut af tredje periode.

John Gibson vogtede målet for Anaheim, og det gjorde han ganske godt. Amerikaneren havde 23 redninger og endte således med en redningsprocent på 92.

Se højdepunkter fra kampen her

Slutspilsrivaler tabte
Anaheim holder med sejren fast i den slutspilsplads, holdet for nylig satte sig på. San Jose Sharks, som ligger lige over Anaheim i tabellen, vandt godt nok torsdag, men til gengæld satte både Arizona Coyotes og Vancouver Canucks point til.

Canucks havde på hjemmebane besøg af Columbus Blue Jackets, som har den tidligere Vancouver-træner John Tortorella på trænerbænken. Den karismatiske amerikaner tog to point med sig fra sin tidligere hjemmebane, hvor Blue Jackets vandt med 2-1 efter straffeslag.

Jannik Hansen fik 16:40 minutter på isen og stod for et af Vancouvers 38 skudforsøg. Hjemmeholdet, som havde Henrik Sedin tilbage efter en kortere skadespause, dominerede i det meste af kampen, men var altså ikke skarpe nok foran mål.