DM-kval U17: Herlev videre efter sejr over Vojens

To hurtige mål i begyndelsen af kampen mod Vojens sendte Herlevs U17-spillere foran i nøglekampen ved dagens DM-kvalifikation – og siden så Herlev-drengene sig aldrig tilbage.

Det var Anders Mortensen og Mads Bondo, der scorede de to mål inden for kampens første fire minutter og 19 sekunder – begge i øvrigt med assist fra Christoffer Gath. Sønderjyderne kom aldrig tilbage i matchen, og endnu et mål af Mads Bondo tidligt i anden periode lukkede leddet for Herlev-drengene.

Simon Rohwedders reducering efter 42 minutter kom for sent for Vojens.

Med sejren spillede Herlev sig op på 10 point i tabellen og har dermed kvalificeret sig til DM-slutspillet om et par uger. Vojens, derimod bliver holdende på ni point, hvilket ikke er nok til at komme videre.

Klokken 13 mødes nemlig AaB Ishockey og Rungsted til en kamp med størst mulige værdi, eftersom opskriften er enkel: Vinderen tager billetten til DM.

I dagens første kamp om at undgå sidstepladsen i DM-kvalen vandt Hvidovre med sikre 4-0 over Esbjerg.

Stillingen inden sidste kamp:
Herlev 5/10
Vojens 5/9
AaB Ishockey 4/8
Rungsted 4/8
Hvidovre 4/4
Esbjerg 4/3

NB: Artiklen her er med forbehold for, at kamprapporterne fra Aalborg kan tages for gode varer. Der synes at være en smule problemer med at få opdateret og afsluttet korrekt for kampen på GameStats.