DM-kval for U20: Odense tog den sidste plads

Foto: Jan Korsgaard

De sidste to kampe ved DM-kvalifikationen for U20 blev afviklet her i formiddag, og det endte med, at Odense snuppede den sidste plads via en 9-2-sejr over Rungsted. Da Herlev samtidig tabte 3-4 til hjemmeholdet fra AaB Ishockey betød det, at AaB’erne blev en sikker etter, mens Odense snuppede andenpladsen.

Det var ellers et decimeret AaB-hold i forhold til de to tidligere dage, der stillede op, eftersom nordjydernes bedste garde i eftermiddag spiller Metal Liga-kamp.

Men det lykkedes altså for to AaB-kæder plus en enkelt reserve at vinde kampen mod et Herlev-hold i stærkeste opstilling. Herlev fik ellers udlignet til 2-2 sent i kampen, men måtte indkassere scoringer af Christoffer Åkesson og Christian Holst og så var det for sent at komme tilbage.

En sejr i overtid havde ellers været nok for Herlev.

I den anden hal havde Odense ikke problemer med at besejre Rungsted og dermed tage andenpladsen efter AaB. Igen stod der Jonas Hansen og Frederik Høeg på det meste for Odense, som nu kan se frem til at møde Herning og Rødovre i den kommende DM-finaleserie, der har deltagelse af fire hold.

Slutstillingen i DM-kvalifikationen:
AaB Ishockey 3 kampe/9 point
Odense 3 kampe/5 point
Herlev 3 kampe/4 point
Rungsted 3 kampe/0 point