DM-kval for kvinder: Odense kan stadig vælte en gigant

DM-kvalifikationen for kvinder afsluttes i dag, og selv om det ligner en ventet finale mellem favoritterne Hvidovre og Herlev, så har Odense stadig en mulighed for at bryde de to giganters dominans i dansk kvindeishockey.

Herlev er – så vidt undertegnede kan regne ud – kvalificeret til finaleserien – eftersom de sort-gule har 11 point og allerede har formået at slå både Odense og Hvidovre. Det vil også være en overraskelse, hvis Herlev ikke formår at tage point mod Herning i dagens kamp nummer to, der spilles klokken 11.

Klokken 13 går det så løs med slaget mellem Odense og Hvidovre, hvor fynboerne er tvunget til at vinde i ordinær spilletid for at snuppe den anden finaleplads.

Odense har kun lukket fem mål ind i fire kampe, men kommer under pres mod et Hvidovre-mandskab, der tabte 1-2 i straffeslag mod Herlev i den første, men siden da har scoret hele 27 ubesvarede mål i tre kampe.

Det vil være en overraskelse af de store, vel nærmest en sensation, hvis Odense klarer den store opgave.

Topscorerlisten efter fire kampe har Silke Glud fra Herlev på førstepladsen med 13 point, foran Line Ernst (12 point) fra Hvidovre.

Klokken 9 spilles dagens første kamp mellem Gentofte og Silkeborg, der dyster om femtepladsen.

Stillingen før dagens kampe – alle hold 4 kampe:
Herlev 11
Hvidovre 10
Odense 7
Herning 7
Gentofte 1
Silkeborg 0