DM-finale nummer to hos kvinderne i dag: Gigantmøde i Hvidovre

728 Vm org
Foto: Jan Korsgaard

Der er lagt op til stort drama i aften i Hvidovre, når de to giganter i dansk kvindeishockey, Hvidovre og Herlev, tørner sammen i DM-finale nummer to.

Der er nemlig tradition for tætte finaler, og den første match i bedst af tre-serien var ingen undtagelse. Hvidovre vendte 0-1 til 2-1 og Julie Gregersens sejrsmål kom først i begyndelsen af tredje periode i en kamp, hvor de to hold sædvanen var spækket med danske landsholdsspillere og talenter.

Herlev kommer formentlig med alle kræfter og stor motivation for at fremtvinge en tredje og afgørende kamp, der i givet fald spilles i morgen – også i Hvidovre, der vandt DM-kvalifikationen tidligere på sæsonen og dermed fik hjemmebanefordelen.

Dermed har Hvidovre altså både hjemmebane og er vel favorit med to sejre i de seneste to – og vigtige indbyrdes kampe. Men Herlev har også profiler, der kan sende momentum den anden vej. Eksempelvis Lilli Pearl Friis-Hansen, der åbnede målscoringen i den første kamp.

Kampstart klokken 19:30 i Hvidovre – kom gerne i god tid – og mulighed for at se kampen via livestream her: 

I Hvidovre håber man i den grad på fuldt hus, og klubben har taget utraditionelle virkemidler i brug for at få folk til Allan Villadsen Ishockey Arena. For enden af Avedøre Byvej på Gammel Køge Landevej har klubben fået lov at “bryde ind” i Amin Jensen-reklamen, så de forbipasserende også får “ishockey i hovedet”. Se blot på videoen her: