Division I: Vojens vandt første finalerunde

Vojens fortsætter sejrsrækken i 1. division. I aften blev til den syvende sejr på stribe i slutspillet efter 3-1 over Hvidovre. 427 tilskuere så med i SE Arena, hvor trommerne også blev taget frem til lejligheden.

Første mål faldt tidligt i anden periode, da Axel Hellqvist var på pletten. Oplægget fik Rasmus Hansen. Inden periodens udløb faldt den sønderjyske udligning. Det var Martin Eskildsen, der satte pucken i nettet til udligning.

Og så – i tredje periode slog Vojens IK til og fik afgjort matchen.

Både efter 48 og små 57 minutter var det Søren Dau, der scorede. Begge gange blev han assisteret af Martin Eskildsen, der dermed satte en streg under sit navn og sin gode form.

Dermed fører Vojens altså serien – bedst af fem – med en enkelt kamp, og den dobbelte målscorer Søren Dau ligner en mand, der igen er ved at nå en vis form efter den lange skadespause, der har præget hans sæson.

I forvejen havde han stået for fem point i seks kampe i slutspillet i 1. division, og hvem ved, om Dan Ceman kunne finde på at hive Dau op som joker til morgendagens semifinale i Metal Ligaen. Dau har tidligere bevist, at han kan skabe ravage – også på højeste plan.

Hvidovre har mulighed for revanche allerede søndag i Allan Villadsen Ishockey Arena, hvor den tredje kamp også spilles onsdag.