Division I: Vojens slog Aalborg – tre point af Mikkel Jensen

Mikkel Jensen, SønderjyskE’s formentlig største talent lige nu, har fået en flot sæsonstart i Metal Ligaen, og Jensen var også en af de bærende spillere, da Vojens IK’s hold i 1. division i går slog Aalborg med 6-3 i kampen om andenpladsen i vest-divisionen.

Her fører Herning ganske sikkert, mens sønderjyderne og nordjyderne for øjeblikket kæmper om at holdt trit og sikre sig luft ned til stregen. 

Mikkel Jensen scorede allerede i det første skift og Thor Stokholm øgede for hjemmeholdet efter godt et kvarters spil. Inden første periode var ovre, havde Aalborg reduceret ved Jesper Jensen, men Frederik Rasmussen scorede også til 3-1, inden spillerne gik ind til te og frugt i Frøs Arenas omklædningsrum for første gang denne aften.

57 tilskuere kunne se Mikkel Jensen og Simon Rohwedder (Vojens) og Markus Nolsøe (Aalborg) sætte målene i anden periode, således at stillingen efter 40 minutter var 5-2 i sønderjysk favør. 

En Aalborg-reducering ved Mike Lindstrøm skabte en smule spænding i kampens slutfase, men den lukkede Rasmus Mohr effektivt ned med sin 6-3-scoring med fire minutter igen.