Division I: Vojens IK snuppede bronzen

Vi skal naturligvis lige have med, at SønderjyskE’s reserver i 1. division, Vojens IK, snuppede bronzemedaljen over to kampe mod kollegerne fra Rødovre. En tæt og skarp serie over et par gode matcher. 

237 tilskuere overværede returen i midtugen i Vojens, der vandt 4-2 og dermed samlet 6-5 i serien mod Rødovre. Dermed kilede Vojens sig ind blandt tre øst-hold, der dominerede slutspillet. Gentofte og Hvidovre gør naturligvis op om finalen netop nu.

En af aktørerne på Vojens-mandskabet var den 35-årige veteran René Holm, der har gjort comeback i denne sæson. Han er tidligere dansk mester med både Esbjerg og SønderjyskE.

– Den her medalje er jeg også glad for. Medaljer bliver man aldrig trætte af. Den symboliserer en god sæson, hvor vi spillede en sindssyg stærk kvartfinalen mod Gladsaxe. Vi blev måske lidt tilfredse med at nå semifinalen og ramte ikke helt topniveauet i semifinalen mod Gentofte, men heldigvis fik vi bronzen i hus, forklarer han til SønderjyskE’s hjemmeside. 

– Jeg kan jo være far til mange af holdkammeraterne, hvis jeg havde været tidligt ude. Jeg har ikke fået udstukket nogen decideret rolle på holdet. Jeg er her for at spille ishockey og byde ind med det, jeg kan, men det er klart, at jeg kan byde ind med noget støtte til de unge spillere med den rutine, som jeg har, siger René Holm.