Division I: Vaagensø hattrickhelt i Hvidovre-sejr

Klokken 21:39 her til aften kunne Christian Vaagensø uden tvivl blive kåret til æresborger i Hvidovre. Tilskuerne skreg på “2650” og vi var et minut og 22 sekunder inde overtiden, da Vaagensø sendte de fleste af 650 tilskuere i ekstase med sin tredje scoring i aftenens tredje finale i 1. division.

Hvidovre vandt dermed 3-2 og bragte sig foran 2-1 i serien, der spilles bedst af fem kampe og afgøres med kampe lørdag i Vojens og eventuelt søndag i Hvidovre, hvor en femte kamp skal spilles, hvis den bliver en realitet.

Den ordinære spilletid fik en dramatisk afslutning, og Hvidovre fik bonus for at satse alt. Ved stillingen 2-1 i gæsternes favør var hjemmeholdet presset, og fra højtalerne væltede det ned med både diskomusik og bud på, hvor mange penge næste scoring skulle udløse.

Det gav et tungt pres på Vojens-målet og midt i en klump af mennesker lykkedes det for Christian Vaagensø at få prikket pucken i kassen.

SønderjyskE havde fået en gedigen start på kampen med et hurtigt mål af Daniel Madsen, der blev udlignet i det 28. minut, hvor Christian Vaagensø slog til for første gang i kampen. Hvidovres første mål kom i powerplay.

Fem minutter senere var det dog den notoriske Vojens-målscorer Thor Stokholm, der slog til og gav gæsterne føringsmålet. Vojens holdt fordelen lige til slutfasen og fik i løbet af kampen to spillere sendt tidligt i bad.

Ifølge kamprapporten blev både Nikolaj Carstensen og Lasse Gerber Vittrup store straffe for deres forseelser, og sønderjyderne spillede en stor del af anden periode og begyndelsen af tredje periode i undertal.

Hvidovre har dermed vendt serien fra 0-1 til 2-1 med dagens stærke comeback og kan altså snuppe guldet i SE Arena på lørdag, hvor den første matchbold kan eksekveres.