Division I: To storsejre og en tæt match

Foto: Jan Korsgaard

Det kom ikke som noget chok, at Amager Eliteishockey i går vandt en stensikker sejr på 11-1 over Gentofte Stars i en de af fire kampe i gårsdagens runde i Division. Det var et af rækkens absolutte tophold mod det hårdt prøvede bundhold fra Gentofte, der knokler for at holde sæsonen. I går dog med to målmænd og 12 markspillere – lidt mere end i de seneste kampe.

Kampen blev afgjort allerede i første periode, hvor Amager bragte sig foran 5-0 og kørte sejren hjem på “cruise control”. Skudstatistikken blev så klar som 68-15, så det var en sandt bombardement mod Gentoftes målmand Frederik Hansen. Jimmi Oor scorede tre mål for Amager, der leverede otte forskellige målscorere.

Et andet top/bund-opgør blev spillet i Herning, hvor hjemmeholdet lige så sikkert vandt over Frederikshavn. Herning fik også en tocifret sejr, der lød på 10-2. Tre mål af Philip Vesterby og to scoringer af David Vesterby sendte nordjyderne hjem med en lussing.

Jævnbyrdigt var det til gengæld i Esbjerg, hvor liveupdaten desværre ikke fik straffeslagskonkurrencen med. Derfor vides det i skrivende stund ikke, hvem der tog bonuspointet i kampen mellem hjemmeholdet og Aalborg.

Anders Koch scorede dobbelt for Esbjerg og Metal Liga-spilleren Jeppe Holmberg i undertal, mens gæsterne leverede fire forskellige målscorere. Udover den notoriske målscorer Søren Vestergaard, var det tre Aalborg Pirates-mål ved Sebastian Brinkmann, Lasse Bo Knudsen og Patrick Sørensen, der sikrede gæsterne det ene point.