Division I-tests: Lions fik lussing i første kamp, storsejr til Hvidovre

Copenhagen Lions debuterer i den kommende sæson i 1. division, og i torsdag spillede holdet fra Ørestaden så sin første kamp som klub i den næstbedste række.

Det var mod Rødovres hold fra 1. division, der fra start satte sig fuldstændig på kampen mod Martin Skygges tropper.

Rødovre førte 5-0 efter første periode, og selv om Lions ifølge egen Facebook-side fik skabt lidt mere i anden periode og også fik nogle chancer, så endte kampen med en ordentlig lussing.

Da de 60 minutter var overstået, havde Rødovre vundet med hele 12-1 og for Lions’ vedkommende går turen videre til en træningskamp i dag, hvor Gentofte er modstanderen.

I en anden kamp mellem to hold fra 1. division vandt Hvidovre med 8-1 over Gladsaxe. Den sidste halve time blev kostbar for Gladsaxe, der kom bagud 2-0 (mål af Magnus Koch og Rasmus Hansen), inden Nikolai Dam fik reduceret på et straffeslag efter en halv time.

I den sidste halve time gik det helt galt for Gladsaxe, der måtte indkassere seks scoringer. Dennis Christijansen, der er kommet til fra Rødovre, scorede to gange, mens Marcus Nilsson, Oliver Bo Andersen, Mathias Klussmann og Martin Svensson nettede hver en enkelt gang.

100 tilskuere overværede kampen, Hvidovre vandt skuddene 41-17.