Division I: Supertrio lynede for AaB, sikker sejr til Herning

Foto: Jan Korsgaard

For nylig vandt AaB Ishockey hele 11-1 over Frederikshavn IK i en træningskamp op til sæsonen, men i aftenens lokalopgør, der samtidig var premiere på 1. division, havde AaB’erne det noget vanskeligere.

I en helt tæt kamp vandt gæsterne 5-3 over Frederikshavn, og det var ikke mindst fordi en meget stærk trio var på spil for aalborgenserne.

Svenske Alexander Collberg stod for et mål og tre assister, mens Christoffer Åkesson leverede to mål og en assist. Endelig var Oliver Anker Christensen på spil med et mål og tre assister, og det var alene de tre spillere, der stod for AaB’s sidste fire mål.

Mike Lindström åbnede scoringen. Periodecifrene i Aalborg-favør var 1-1,2-1,2-1.

Frederikshavns mål blev scoret af Alexander Frederiksen, Jeppe Andersen og Alexander Rønnest. Man lagde i øvrigt mærke til, at FIK havde to spillere med af japansk afstamning. Hideki Nagayama og Shoma Izumi var på kamprapporten, og førstnævnte stod for en assist.

I Esbjerg levnede Herning IK ingen tvivl om, hvem der var det bedste hold. Herningenserne vandt stensikkert med 5-1 (1-0,2-0,2-1). Målene blev sat ind af tjekkiske Petr Hucko, David Vesterby, Anders Pagh, Morten Jensen og Andreas Pade.

Oliver Kjær reducerede for Esbjerg foran 57 tilskuere i Granly Hockey Arena.

Mere Division I: