Division I: Stensikker Gentofte-sejr, Herning stadig i live

Foto Ian Nielsen

Gentofte Stars er videre til semifinalen i landets næstbedste række, og også i den tredje kamp mod Jutland Vikings blev det til en stensikker sejr. Efter 11-1 og 5-1, endte dagens kamp med 6-0 til hjemmeholdet i Gentofte.

Dermed sikre 3-0 i kampe til DM-favoritterne, der satte tingene på plads allerede i første periode.

Christian Hee Foss, Jesper Horsted og Emil Birk Christensen fik hovedparten af de 137 tilskuere til at juble med tre scoringer i de første 20 minutter, mens det blev en anden periode uden scoringer. 

Gentofte holdt stand mod Jutlands sidste bestræbelser i denne sæson og lagde til med yderligere tre scoringer. Nicklas Jensen og to gange Jonas Veiby lukkede og slukkede festen for Vikings og dermed er Gentofte sikkert videre til semifinalen mod Vojens. 

Herning, vinderen af vest-ligaen, holdt sig i live med en sejr på 6-4 over Rødovre, og midtjyderne fik efter to kampe uden mål endelig hul på bylden.

Kampen begyndte med to Kristoffer Søgaard-scoringer, og Herning-angriberen kastede sig ud i en duel med Marcus Almquist. 

Søgaard endte på tre scoringer, Almquist på to mål og en scoring, men det var Sebastian Andersen, der blev matchvinder med sit 5-4-mål. David Vesterby lukkede og slukkede for Herning, der nu har reduceret til 1-2 i serien.