Division I: Semifinalerne begynder i aften

Landets næstbedste række er i fuld sving med slutspillet, og er en tand længere end Metal Ligaen. 

Vi skal nemlig slå hul på semifinalen i aften, hvor der er to lokalopgør i vente. Herning tager imod Jutland Vikings, mens Gladsaxe møder Hvidovre. 

Herning kommer med fire kæder og fuld skrue ind mod et Jutland Vikings-mandskab, der skal arbejde hårdt for at følge med de skøjtestærke naboer. 

Vikings er undertippet og har haft problemer med Herning i løbet af sæsonen, men Aarhus/Silkeborg-mandskabet eksploderede mildt sagt i kvartfinalen mod Rødovre. Ikke mindst i weekenden, hvor det blev til to udesejre på Sjælland mod et hold, der på mange måder minder om Herning.

Udlændingene hos Jutland Vikings, Heffernan-brødrene og Kusnetzov, spillede fremragende og bar Jutland langt, men spørgsmålet er, om gæsternes individuelle styrker og bredden kan holde til Hernings tempo og nok større bredde.

På østsiden gælder det matchen mellem favoritterne fra Gladsaxe og det imponerende kuld fra Hvidovre. 

Her han vi en rutine kontra ungdom-dyst. Gladsaxe med mange tidligere ligaspillere mod et Hvidovre-mandskab, hvor mange unge spillere kender hinanden og kan skøjte og arbejde hårdt i 60 minutter. 

Gladsaxe har en målmand på Metal Liga-niveau i Martin Jørgensen, og han kan blive den afgørende forskel i serien, der spilles bedst af fem. 

Der er kampstart i Hvidovre og Herning i aften klokken 19:30.