Division I-scoop: Gladsaxe henter Søren Dau Mortensen

Der er ingen tvivl om, at den lille hvirvelvind Søren Dau Mortensen på gode dage har kaliber til at spille en større rolle på et Metal Liga-hold. Det har han vist flere gange de seneste sæsoner, hvor Dau – der har satset hårdt på den civile karriere – er blevet taget ind som “ekstra mand” for SønderjyskE. 

Nu fortsætter han civilt hos Yousee på Sjælland, og ishockeyen bliver spillet i Gladsaxe, der dermed får et stærkt kort i bestræbelserne på at komme tilbage på toppen af landets næstbedste række. 

– Jeg har kun hørt fornuftige ting om klubben. Den er ambitiøs, og de sociale aspekter vægtes højt på holdet, hvilket er centrale elementer for mit valg, og samtidig føler jeg også der er en god struktur og professionalisme i klubben. Jeg har samtidig også fået en ny jobstilling og ny arbejdsplads hos YouSee på sjælland som også har gjort skiftet nemmere at beslutte. Jeg ser meget frem til at spille i Gladsaxe, siger Søren Dau Mortensen om skiftet.
 
Han kender også 1. division som sin egen baglomme, for han har ligeledes i mange sæsoner spillet en afgørende rolle på Vojens IK’s hold i 1. division, om end han ikke står noteret for frygtelig mange kampe. Han blev blandt andet mester med sønderjyderne og scorede det afgørende mål i 2016-finalen mod Hvidovre. 
 
Søren Dau Mortensen er 24 år og har spillet 232 Metal Liga-kampe og 58 kampe i Division I. Han kommer altså til Gladsaxe med stor rutine og sportschef Jacob Volf kan berette om, at følgende spillere er klar for Gladsaxes trup efter sommerferien. 
 
Martin Jørgensen (målmand)
Daniel Eberhardt (målmand)
Joshua Rye Petersen
Nikolaj Damm
Anton Ø. Petersen
Nicolaj Lunde
Frederik Lunde
Nicklas Hansen
Lenni Grønvall 
Christian Glaas
Emil Uhrenfeldt
Christian Keller
Søren Dau Mortensen