Division I: Russisk forward forstærker Jutland i resten af sæsonen

Allerede i går i Esbjerg, hvor Jutland Vikings tabte 2-4, fik han debut, og nu er det sikkert og vist, at den russiske forward Dmitry Kuznetsov forstærker Jutland Vikings i resten af sæsonen. Hans tryout er endt i en kontrakt, oplyser klubben.

Officielt præsenteres russeren, når Jutland Vikings holder stor eftermiddag i forbindelse med kampen mod Rødovre på lørdag.

Kusnetsov har i de seneste fire sæsoner opereret i Western States Hockey League på næstbedste amerikanske juniorniveau og er altså nu i gang med en europæisk karriere. 

Jutland Vikings skriver:

– Det var planlagt, at Dmitry skulle have sin debut hjemme i Silkeborg på lørdag kl. 17.00 når Rødovre kommer på besøg. Men en hurtig papirgang gjorde faktisk at han kom i kamp allerede i går, da Jutland Vikings på udebade tabte 4-2 til Esbjerg. Nok sagt om kampen og resultatet – men det tog Dmitry under to minutter at stemple ind, da han frækt skøjtede tværs igennem foran mål – trak målmanden ud, og ventede og ventede – hvorefter han køligt udplacerede ham.

– Selv om der var noget rust som skulle bankes af, så viste Dmitry flere eksempler på høj teknisk kunnen, og glimrende stick handling.

– Som nævnt, så er den officielle præsentation af Dmitry på hjemmebanen i Silkeborg på lørdag, hvor Rødovre er på besøg. Det er en kamp med gratis adgang, og der forventes mange tilskuere på lægterne.