Division I: Rungsted overraskede de forsvarende mestre

Foto: Jan Korsgaard

Det var top mod bund fredag aften da de forsvarende mestre fra Gladsaxe tog imod Rungsted.

Gladsaxe har været et af de absolutte tophold igen i denne sæson og kunne i aftes komme a point med Gentofte på førstepladsen i Øst med en sejr i regulær spilletid, men Rungsted ville det anderledes. Efter at have haft en skidt start på sæsonen kom Rungsted ind til kampen, fulde af selvtillid, med to sejre i streg.

Rungsted trak sig sejrsrigt ud af aftenens opgør, selvom at Gladsaxe vandt skudstatistikken med hele 52-31.

Ser man alene på stillingen var Gladsaxe storfavoritter til at vinde kampen, og de kom da også bedst fra start ved en scoring i slutningen af 1. periode af den bundrutinerede og mest scorende spiller i 1. divisions historie, Steffen Schultz.

Rungsted svarede dog igen med to scoringer i 2. periode, begge scoret af Mathias Herlet Larsen. Halvvejs i 3. periode øgede Rungsted til stillingen 1-3 ved Emil Hecht Petersen. Med godt tre minutter igen tog Gladsaxe målmanden ud, og det gav da også pote med en scoring til 2-3 af Nikolai L. Damm. Gladsaxes målmand forblev ude, men Rungsted holdt stand og vandt dermed overraskende kampen med 2-3.

Gentofte vandt deres kamp i dag lørdag, og dermed forbliver Gladsaxe på en andenplads i Øst, nu 6 point efter Gentofte. Rungsted kravlede op på en femteplads, dog med hele seks kampe mere spillet og kun 3 point mere end Rødovre på sjettepladsen i Øst.