Division I: Rødovre dominerede og vandt

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

To hold fra den tunge ende af tabellen i hver deres turneringshalvdel i Division I tørnede lørdag eftermiddag sammen i Rødovre.

Her var Esbjerg på besøg, og de kunne glæde sig over, at der ikke ventede en lang bustur hjem efter kampen, som Rødovre vandt med 5-3. Vestjyderne skal nemlig i aktion i hovedstadsområdet igen søndag, hvor de møder Gladsaxe.

Rødovre dominerede i størstedelen af lørdagens kamp, og det var således svært at udsætte noget på sejren eller dens størrelse.

Esbjerg nåede ellers at være foran i opgøret, da de i første periode vendte 1-0 til 1-2 på måltavlen, men vestjyderne nåede kun at føre i 50 sekunder, før Rødovre fik svaret igen.

I begyndelsen af anden periode bragte Andreas Stenberg Sørensen værterne foran, og herefter slap Rødovre ikke taget på kampen igen. Jens Grønbech Petersen øgede til 4-2 godt midtvejs i kampen, og i tredje periode lukkede Malthe Skriver Zeemann til 5-2. Esbjerg fik reduceret til slutresultatet 5-3 i powerplay 23 sekunder før tid, men kom altså ikke tilbage.

Rødovre kommer dermed op på ni point efter ni kampe, mens Esbjerg står noteret for 11 point efter 14 kampe.