Division I-PO: Jutland gjorde det igen og er på 2-1

Jutland Vikings-spillerne i 1. division havde åbenbart ikke trætte ben efter at have spillet med 21 udvisninger i den anden semifinalekamp lørdag aften i Silkeborg. 

Her lykkedes det at vende 0-2 til 3-2 i overtid mod Herning, og da serien allerede i dag klokken 13:30 fortsatte i det midtjyske, vandt holdet fra Silkeborg og Aarhus igen. Denne gang på yderst overbevisende manér og foran 287 tilskuere i Kvik Hockey Arena. 

Sejrscifrene i Jutland Vikings-favør blev på sikre 6-3 efter en overbevisende afslutning med tre mål i tredje periode. 

Stillingen var 3-2 til Jutland for tredje periode, men den blev hurtigt udlignet af Lasse Skov Jensen, da Herning var i dobbelt overtal.

Men i dag blev Vikings-kaptajnen, den tidligere Aalborg Pirates-spiller Mathias Christensen, helten, da han både i det 46. og 47. minut scorede for gæsterne. Christensen satte dermed både 4-3 og 5-3-målet, og serbiske Ivan Glavonkic lukkede kampen med godt seks minutter igen med sin 6-3-scoring.

Sikke en vending af Vikings, der afsluttede grundspillet elendigt, men pludselig har fundet rytmen igen. Efter kvartfinalesejr over Rødovre har Jutland-vikingerne altså nu matchbold i semifinalen på fredag. 

Der spilles i Silkeborg, og her må der være tale om den største ishockeyfeber siden 1940’erne og 50’erne, hvor SSF-pionererne herskede i Jylland og ikke havde problemer med Herning, Horsens og Viborg, nogle af datidens store konkurrenter.