Division I-PO: Gladsaxe videre efter straffeslag

Billeder fra kampen mellem AaB Ishockey VS Gladsaxe Bears. Kampen endte 2 - 1 og blev spillet 2017-11-19

Gladsaxe Ishockey er som det første hold i semifinalen i 1. divisions slutspil. Vinderne af grundspillet i øst slog i aftes Vojens IK med 2-1 efter straffeslag. Christian Keller blev noteret for det afgørende mål foran 125 tilskuere.

Men Gladsaxe havde det ganske svært mod et hårdt kæmpende hold fra Vojens, der altså ikke havde assistance fra de nederste Metal Liga-spillere denne fredag aften.

Anton Ørsted gav ellers Gladsaxe en perfekt start med mål efter 2:50 minutter, men den blev udlignet i det 26. minut, da rutinerede Marc Sørensen scorede for Vojens i powerplay.

Og så var der ellers stillingskrig frem til de afgørende straffeslag.

– En spændende kamp, der blev spillet i et højt tempo. Vi dominerede 1. periode og burde have været foran med mere end et mål, siger Gladsaxe-træner Jacob Volf. 
 
– I anden periode begyndte vi at sjuske lidt i defensiv zone, og det var Vojens ikke sene til at udnytte. Tredje periode var igen vores, men bestemt ikke ude chancer til et godt “krigende” Vojens-hold. Med trods tungt pres fra os og mange chancer skulle der overtid og straffeslag til for at afgøre det, tilføjer træneren. 
 
– Vi havde tre rutinerede skytter og fik mål af både Christian Keller og Jeppe Henriksen. Martin (Jørgensen) lukkede ned og vi fik igen bonus af den store erfaring, vi har på holdet, siger Jacob Volf.
 
Kamp to i de øvrige tre kvartserier spilles i dag.