DIVISION I-PO: GLADSAXE ER I FINALEN mod Jutland

Billeder fra kampen mellem AaB Ishockey VS Gladsaxe Bears. Kampen endte 2 - 1 og blev spillet 2017-11-19

Vi skulle helt ud til det yderste af neglene, før det blev afgjort, hvem der skal møde Jutland Vikings i finalen i årets udgave af 1. division.

De forsvarende mestre fra Hvidovre – denne gang med talentholdet og ikke “førsteholdet” – pressede favoritterne fra Gladsaxe ud i straffeslag i den femte og afgørende kamp.

Her blev den notoriske målscorer Steffen Schultz matchvinder og hensatte dermed Gladsaxe-fansene i den gamle skøjtehal i ekstase. 

457 tilskuere var mødt op, og de så – ifølge liveupdaten – en højintens kamp, hvor ingen af de to hold havde i sinde at give sig.

Der var pift i tacklingerne og knald på i nærkampene.

Malte Bønløkke scorede til 1-0 for Hvidovre kort inde i anden periode, men godt halvvejs i kampen fik Gladsaxe udlignet ved Joshua Rye Petersen. 

Derefter var der altså stillingskrig i halvanden periode og overtiden – og to meget flotte målmandspræstation af Martin Jørgensen og Christian Elmose.

Førstnævnte endte altså med at vinde straffeslagene og dermed går Gladsaxe altså ind i finaleserien med hjemmebanefordel mod Jutland Vikings. Det bliver et brag af en serie.